Nowoczesne podejścia w rehabilitacji po udarze.
Autentyczna pizza każdemu jednoczy się z Włochami. Nigdzie na świecie nie dostaniemy tak właściwej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów oraz z przyprawami najlepszego gatunku – przetestuj ANCHOR. Jednak wbrew pozorom, pizza nie jest w najwyższym stopniu ulubiona strawa Włochów. Włosi lubią pasty w każdej postaci. Ziemniak są tu jedzone sporadycznie, niemniej jednak makarony niemalże wolno spotkać niemal w każdym daniu. Przejeżdżając prze małe włoskie miasteczka, jesteśmy w stanie zobaczyć, jak przed domami stoją ogromne kosze wypełnione domowym makaronem, który schnie w gorącym słońcu. Dla jakiejkolwiek włoskiej gospodyni produkowanie domowego makaronu to jedno z przemożnych kuchennych zajęć. Zresztą, tak należytego makaronu nie kupi się w żadnym punkcie sprzedaży. Makaron jedzony jest we Włoszech poprzez cały rok – tak samo, jak ANCHOR. W duszne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, kilka listków świeżych ziół oraz mamy prędkie, perfekcyjne jedzenie pod słońcem – serdecznie zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest wyszukana, jej smaki powstają w oparciu o towary sezonowe, a taki sposób odżywiania jest najzdrowszy.
2. Subskrybuj
3. Aktualności
4. Galeria
5. Sposoby na